Friday, November 17, 2017

Blog Hani BB Collection di godam

As'salammualaikum dan selamat sejahtera...

Lama sudah blog ini tak beroperasi.Dah bersawang gamaknya....kesibukkan menguruskan hal rumah tangga dan menjlnkan perniagaan lain membuatkan blog ini terabai.Bunyi mcm perniagaan besar sgt walhal sama je online biz kecil-kecilan ..hahaha... Pagi ini tergerak hati untuk google blog sendiri....tiba2 terpandang satu blog yg seakan sama dengan blog saya....Nama blog tersebut Hani BB Cutes Collection
Apabila saya cuba menerjah masuk ke blog tuan tanah alangkah terkejutnya saya...hampir keseluruhan isi  kandungan blog tersebut sama dengan saya....yang membezakan adalah no telefon tuan tanah kedaung dan email sahaja tidak sama...bagaimana ini boleh berlaku...semua pic jualan dan detail di copy.Apabila klik sahaja tajuk ada juga pautan terus ke halaman blog saya .
Harap ada yg tidak tertipu oleh blog tersebut.Berhati2 ya..



Hani BB Cutes Collection penipu besar...puii!!


Sunday, February 5, 2017

Guess Shirt-01

Guess Shirt-01
Size :
4y Available

Price:RM28!! 
Click the picture to enlarge

Click the picture to enlarge

 Click the picture to enlarge

 Click the picture to enlarge

 Click the picture to enlarge

 Click the picture to enlarge

Click the picture to enlarge

Kemeja Kanak-kanak

 Berminat boleh Whatsapp sy di 011-2075 2725 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Allie & Bell Superman Tee Blue


Allie & Bell Superman Tee Blue
size :
1-2y Available
2-3y Available
3-4y Available
4-5y Available
5-6y Available

*Logo "S" printed silver color

Price:RM10.00!!





T-shirt knak-kanak murah
Berminat boleh Whatsapp sy di 011-2075 2725 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Guess Shirt-03


Guess Shirt-03
Size :
3y sold out
4y Available

Price: RM28.00














baju kemeja kanak-kanak lelaki

Berminat boleh Whatsapp sy di 011-2075 2725 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Guess Shirt-04



Guess Shirt-04
Size :
3y Available
4y Available
5y sold out
6y sold out
7y sold out

Price: RM28.00










Berminat boleh Whatsapp sy di 011-2075 2725 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Kemeja kanak-kanak lelaki,Guess 

Burberry Shirt -20

Burberry Shirt -20
Size :
2y Available 1pcs

3y Available 2pcs

Price RM28.00







baju kemeja kanak-kanak lelaki murah,

Berminat boleh Whatsapp sy di 011-2075 2725 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Ferrari T-shirt-White color

Ferrari T-shirt-White color
Size:
1y Available
2y Available
3y
Available
4y Available
5y Available


 Price RM29/pcs



 Click the picture to enlarge

T-shirt kanak-kanak

Berminat boleh Whatsapp sy di 011-2075 2725 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Kemeja Burberry kanak-kanak -30

 Kemeja Burberry kanak-kanak -30
Size:
18-24mth Sold out
2y Sold out
 3y Available
4y Available
5y Available
 6y Sold out

Price RM28.00





baju kemeja kanak-kanak lelaki

Berminat boleh Whatsapp sy di 011-2075 2725 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Kemeja Polo -5

         
             Kemeja Polo -5 
Size:
XXL(5-6y) AVAILABLE 1pcs

Price : RM30!!




Kemeja Kanak-kanak

Berminat boleh Whatsapp sy di 011-2075 2725 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

T-shirt Timberland

T-shirt Timberland 
Size: 

3y Available 
4y Available
5y Available 
6y sold out
7y Available

Price : RM22






*sila semak carta size utk mendapatkan size yg tepat

*Material drpd cotton berkualiti




Berminat boleh Whatsapp sy di 011-2075 2725 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Orders

Macam mana nak order senang je emailkan ke hanibbcollection@yahoo.com Hantarkan butiran seperti berikut:

Nama Penuh:
Alamat:
No.Tel:
Item(s) code & Quantity:

Do you like my blog?